Pozovite nas: +381 65 2225575

hostgator discount

O nama

Novi uslovi poslovanja zahtevaju od poslovnih organizacija da prilagode svoje strategije i poslovne prakse. Ukoliko i Vi želite da pratite trendove savremenih kompanija, da unapredite svoje poslovanje, uštedite, motivišete svoje zaposlene i iznenadite poslovne partnere mi imamo rešenje za Vas. Potpuno besplatno postavljamo, dopunjujemo i održavamo automate u Vašem preduzeću. Pouzdani ,ekonomični i dopadljivi samoposlužni aparati renomiranih italijanskih proizvođača, kvalitetne uvozne sirovine i iskusan tim ljudi garantuju Vam da će užitak u našim napicima prevazići Vaša očekivanja.

Više od jedne decenije uspešno smo zastupljeni na domaćem tržištu. Mi znamo da je vreme novac! Našim automatima smanjujete nepotrebno gubljenje vremena na kuvanje kafe, čaja ili drugih napitaka. U svom omiljenom napitku možete uživati za svega 20 sekundi. Uštedite jer nećete imati potrebu za kuhinjom, kantinom i dodatnim inventarom, smanjite troškove struje i vode. Bilo da ste mali ili veliki klijent – kontaktirajte nas i odaberite automate po svojoj želji.
Sve ostalo prepustite nama.

Ukoliko želite da uložite u vending poslovanje ili kupite samoposlužni automat za svoje potrebe, da nabavite potrebne sirovine ili imate potrebu za servisom i rezervnim delovima pozovite nas i uverite se da sada imate sve na jednom mestu!

Vaš Magnes